Köszöntés!

Szeretettel köszöntelek az Úr Jézus Krisztus nevében!
Ez az oldal azért jött létre, hogy tájékoztasson arról, hogy milyen Biblia és hozzá tartozó modulok készültek ill. készülnek a theWord, a MySword és az e-Sword számítógépes bibliai programokhoz, és milyen szolgálatokat végzek az Úr kegyelméből.
Remélem hasznos információkkal szolgálnak e bejegyzések!

Testvéri szeretettel: Baranyi László

2009. szeptember 26., szombat

Országjáró




Szerdától péntekig az ÖKU iskola felső tagozatos diákjaival és tanári karával Észak-Dunántúl néhány nevezetességét jártuk be.

Pannonhalma, Fertőd (Eszterházy Kastély), Nagycenk (Széchenyi Kastély és Mauzóleum), Lébény (Árpád-kori templom), Pápa (Ref. Gyűjtemény), Herend (Porcelánmúzeum), Veszprém (Szent Mihály templom).
A záró áhítatot én tarthattam Veszprémben.
Csodálatosak voltak e nevezetességek által látottak, de elém hozta Isten, hogy milyen amit Ő készített:

"Hanem hirdetjük, amint meg van írva: „Amit szem nem látott, fül nem hallott, és ember szíve meg sem sejtett”, azt készítette el az Isten az őt szeretőknek." 1Kor. 2,9

"Elvitt engem lélekben egy nagy és magas hegyre, és megmutatta nekem a szent várost, Jeruzsálemet, amely az Istentől, a mennyből szállt alá.
Benne volt az Isten dicsősége; ragyogása hasonló volt a legdrágább kőhöz, a kristályfényű jáspishoz,"
Jel. 21,10-11

"A tizenkét kapu tizenkét gyöngy volt, a kapuk mindegyike egy-egy gyöngyből, és a város utcája színarany, mint az átlátszó üveg.
Nem láttam templomot a városban, mert az Úr, a mindenható Isten és a Bárány annak a temploma.
Napra sincs szüksége a városnak, sem holdra, hogy világítsanak neki, mert az Isten dicsősége világosította meg, és lámpása a Bárány"
Jel. 21,21-23

Áldjon az Úr!

Blaci